member of the parosha group

Parosha Innovators B.V. – Expert op het gebied van offshore en maritieme oplossingen

Parosha Innovators B.V. is wereldwijd actief als toonaangevende leverancier en fabrikant van volledig geïntegreerde technische oplossingen voor de offshore, maritieme en industrie sector. Parosha Innovators B.V. is een in Nederland gevestigde, besloten vennootschap en maakt deel uit van de Parosha Group.

De Parosha Group is een echt familiebedrijf en bestaat uit een groep bedrijven elk met eigen hun specialismen. Door deze samenwerking is er een spectrum ontstaan aan kennis en ervaring.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint Annaparochie. De medewerkers van Parosha Innovators B.V. zijn betrokken professionals met passie en enthousiasme voor hun vak.

In de loop van de jaren heeft Parosha Innovators B.V. zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van oplossingen voor de offshore en maritieme sector. Dit voornamelijk op het gebied van scheepsdeuren- en luiken.

Scheepsdeuren- en luiken die Parosha Innovators B.V. ontwikkeld zijn; Moonpool Doors, Moonpool Hatch en ROV Doors.

Zowel het ontwerp van de Moonpool Door als ROV Door zijn uniek in hun soort. Het ontwerp van de ROV Door is gepatenteerd door Parosha Innovators B.V.

Parosha Innovators B.V. heeft inmiddels diverse scheepsdeuren en- luiken geleverd aan internationale gerenommeerde scheepswerven en scheepsbouwers. Parosha Innovators B.V. werkt nauw samen met de internationale scheepswerven en scheepsbouwers om de oplossingen te integreren naar de specifieke wensen & eisen van de scheepseigenaren.

Oplossingen die specifiek ontworpen zijn om de volledige functionaliteit van een schip te optimaliseren en efficiëntie te garanderen tijdens missies. Maar ook oplossingen die innovatief en kosteneffectief zijn, vooral op de langere termijn. Oplossingen met als uiteindelijke doel het best mogelijke resultaat te bereiken.

Parosha Innovators B.V. verzorgt het gehele traject van engineering tot productie, indien gewenst met goedkeuring van een internationaal classificatiebureau zoals; ABS, DNV, Lloyd’s, RINA, RMRS & BV.

Parosha Innovators B.V. biedt een scala van diensten aan, waaronder Engineering, Realisatie, Installatie, Commissioning en Service. Daarnaast beschikt Parosha Innovators B.V. over eigen productie mogelijkheden.

Bekijk onze innovaties hier.