member of the parosha group

Tijdens het varen en/of werkzaamheden ondervindt een offshore schip weerstand van een openstaande moonpool. Wat leidt tot meer vermogensgebruik en hogere brandstofkosten.

De speciaal ontwikkelde Parosha Moonpool Door wordt in de bodem van de moonpool geplaatst en zorgt voor de afsluiting van de moonpool en is zodanig ontworpen om de volledige functionaliteit van het offshore schip te optimaliseren en de efficiëntie te garanderen tijdens het varen en/of werkzaamheden bij een gesloten moonpool. Wat resulteert in aanzienlijk minder vermogensgebruik en lagere brandstofkosten.

De Moonpool Doors worden gebruikt op verschillende offshore schepen, denk aan; kabelleggers, pijpenleggers (PLSV), exploratie & boorschepen, constructie schepen (CSV), duikers schepen (DSV) en onderzoek & offshore ondersteuningsschepen (OCSV).

De Moonpool Door kan worden toegepast op offshore schepen die moeten voldoen aan verschillende klassen zoals; ice, polar en winterization klasse.

Voor diverse grote scheepswerven wereldwijd ontwikkeld & produceert Parosha Innovators B.V. Moonpool Doors. De afmeting van de Moonpool Door kan geheel naar wens van de klant worden uitgevoerd.

Een Moonpool Door wordt plug and play opgeleverd inclusief hydraulische cilinders, locking pins, sensoren en een zeewater bestendige coating. De Moonpool Doors zijn dusdanig ontworpen dat ze operaties in ruwe zee en onder zeer zware weersomstandigheden kunnen weerstaan.

De Moonpool Doors kunnen met diverse classificaties worden geleverd.

Download >> Leaflet Moonpool Door.

Bekijk een video van het transport van een Moonpool Door.

Afbeeldingen Moonpool Door