member of the parosha group

De wereld van de offshore & maritiem is continu in beweging. Een wereld waar ontwikkelingen voortdurend elkaar op blijven volgen. In de loop van de jaren heeft Parosha Innovators B.V. zich gespecialiseerd in offshore & maritieme oplossingen.

Dit op het gebied van scheepsdeuren en –luiken zoals: Moonpool Doors & ROV Doors. Het ontwerp van de ROV Door is gepatenteerd door Parosha Innovators B.V. Vele internationale klanten in de offshore & maritiem industrie, weten Parosha Innovators B.V. inmiddels te vinden. Klanten zoals internationale gerenommeerde scheepswerven en scheepsbouwers.

Parosha Innovators B.V. werkt nauw samen met de internationale scheepswerven en scheepsbouwers om de oplossingen te integreren naar de specifieke wensen & eisen van de scheepseigenaren.

Oplossingen die specifiek ontworpen zijn om de volledige functionaliteit van een schip te optimaliseren en efficiëntie te garanderen tijdens werkzaamheden. Maar ook oplossingen die innovatief en kosteneffectief zijn, vooral op de langere termijn. Oplossingen met als uiteindelijke doel het best mogelijke resultaat te bereiken.

Hier vindt u een overzicht van onze offshore & maritiem innovaties.